El C.D. Castelló s’imposa front a l’Ontinyent al Castalia

4063
    Castellón guanya a l'Ontinyent

El C.D. Castelló va aconseguir véncer a l’Ontinyent C.F. en el Castalia amb un resultat positiu de 2-0. Gálvez va inaugurar el marcador en el minut 16 amb un contundent tir de cap que va posar al capdavant a l’equip castellonenc.

El segon i definitiu tant va arribar als huit minuts de la segona part, de la mà de César Díaz. Amb aquest triomf, el tercer de la temporada, el C.D. Castelló acredita l’arribada de l’entrenador Óscar Díaz com una bona notícia per a l’equip “orellut”, amb dues victòries, un empat i una derrota.

La pròxima jornada enfrontarà al C.D. Castelló contra el Villareal B en el Mini *Estadi, un partit al qual el Castelló arribarà amb ànims renovats i unes bones expectatives.