El Carter Real recull les cartes dels xiquets i xiquetes de la província als jardins de la Diputació d’Alacant

3369

La màgia del Nadal continua als jardins del Palau Provincial, on fins dilluns que ve 6 de gener la Diputació d’Alacant desenvolupa un complet programa d’activitats lúdic-festives que inclou actuacions musicals, espectacles de marionetes, cercaviles, contacontes o tallers infantils.
En aquestes dates tan especials no podia faltar la presència del Patge Real, que ha sigut enviat per Les seues Majestats els Reis Mags d’Orient per a recollir les cartes amb els desitjos i peticions dels més xicotets de la casa. A més, tots els xiquets i xiquetes que s’acosten aquests dies al Palau Provincial podran cantar les seues cançons favorites en el *karaoke o visitar la tradicional Exposició de Pesebres, que enguany ret homenatge als mestres artesans que cada Nadal ens sorprenen amb espectaculars muntatges.
Les propostes inclouen, així mateix, una zona de restauració amb llocs de menjar, un espai d’entreteniment amb jocs i llits elàstics, així com un mercat de productes artesanals amb articles de pell, dolços, sabons naturals, bijuteria o joguets de fusta, entre altres.
Un altre dels moments més esperats serà la Gran Cavalcada dels Carters Reals que arrancarà el dissabte 4 de gener a les 18.00 hores des de les portes del Palau Provincial. La Diputació d’Alacant ha organitzat aquesta desfilada, carregat de somnis i il·lusions, que recorrerà els principals carrers de la capital fins a arribar a la Plaça de l’Ajuntament.
Des que s’inaugurara la programació fa un parell de setmanes, més de 90.000 persones han gaudit del Nadal al costat de la institució provincial, una xifra que s’incrementarà en els pròxims dies.
Horari Patge Real:
• Del dimecres 1 de gener al dissabte dia 4: De 12.00 a 13.30 hores i de 17.30 a 20.30 hores.
• Diumenge 5 de gener: De 12.00 a 13.30 hores.

COMPARTIR