El CD Castelló celebra els 12.000 abonats amb Giuliani’s Grup Gastronòmic

  748
  CD Castellón dinar de germanor

  Bé és sabut que la ciutat de Castelló desperta admiració en el món sencer per la seua excelsa gastronomia, única en el planeta. No obstant això, la nostra ciutat no solament es caracteritza pels seus menjars, perquè també té a un club de futbol històric amb més de 12000 ànimes entregades jornada rere jornada. Si intentem ajuntar el millor menjar de la ciutat, i al CD Castelló, el resultat és Giulani’s, un dels principals patrocinadors de l’entitat albinegra.
  Aquest dimecres, Giulani’s ha convidat a tota la plantilla del CD Castelló, al costat del total del cos tècnic i de la directiva, a un menjar de germanor en la qual Álvaro Amores, propietari de l’establiment i fidel seguidor ‘orellut’, va tindre el detall de convidar a tota la plantilla, a més de dedicar-los unes paraules encoratjadores perquè victòries, com les del Sabadell, no deixen d’arribar i enorgullir a l’afició.
  Allí, l’amor pel CD Castelló es podia percebre en cada tracte que tant els jugadors com el cos tècnic tenien amb el propietari, Álvaro Amores, que va disposar totes les facilitats a una plantilla que es va quedar més que complaguda amb la qualitat del servei
  “El CD Castelló representa a tota la ciutat de Castelló, i en cada plat que servim hi ha un trosset d’amor incondicional pel club”, va afirmar Álvaro Amores, qui també va voler donar ànims a una plantilla “il·lusionant, que segur que donarà mil alegries a una afició que mai els donarà l’esquena”.
  Pepe Mascarell, com a representant del club, va voler donar les gràcies “de part de tot el club, doncs, sense *Giulani’s, el CD Castelló perdria a un dels seus més fidels encoratjadors i no seria el que és ara”. Per a finalitzar el menjar de germanor, els presents van brindar a l’uníson amb un “*Pam *Pam *Orellut” que va coronar una cita amb un denominador comú: l’amor pel CD Castelló.

  COMPARTIR