El CD Castelló fletarà un autobús per animar a l’equip en Alcoi

  903

  El CD Castelló noliejarà autobusos gratuïts a l’afició albinegra perquè el primer equip tinga el major número possible de ‘orelluts’ en El Collao aquest diumenge (17.15 hores).
  Queden sis finals en les quals el CD Castelló es juga la permanència en Segona B i l’entitat albinegra vol que aquest diumenge hi haja un ‘mini-Castalia’ en el vital partit que els pupils d’Óscar Cano afronten davant l’Alcoià, un rival directe per a aconseguir l’objectiu de la salvació.
  Per aquest motiu, el CD Castelló ha decidit noliejar autobusos per a facilitar el desplaçament de l’afició albinegra a Alcoi, que únicament haurà de pagar el preu de l’entrada per a l’esmentat partit (15 euros). El preu de l’entrada per als xiquets/as és el mateix que la d’adult.
  La inscripció del viatge es realitzarà a través de la Federació de Penyes del CD Castelló (FEDPECAS) i la Agrupació de Penyes Albinegres (ADPA), als qui s’abonarà el preu de l’entrada. És imprescindible ser abonat/a del CD Castelló per a inscriure’s al viatge.
  Aquells albinegros i albinegres que decidisquen viatjar a Alcoi en cotxes particulars, podran comprar l’entrada per al partit en les oficines del CD Castelló des d’aquest dimecres a la vesprada en el seu horari habitual, de 10 a 14 hores i de 16 a 19 hores.
  L’oferta està limitada a 240 places, que és la capacitat de la graderia visitant en El Collao… Corre, inscriu-te i anima al CD Castelló en Alcoi!

  COMPARTIR