El CD Castelló visita les instalacions de un dels seus patrocinadors

  1322

  El CD Castelló es va desplaçar ahir fins a les instal·lacions d’AD Levante per a conéixer de primera mà la magnitud de l’empresa líder de lubricants i recanvis per a l’automòbil.

  La visita ha començat amb una breu ruta sobre les instal·lacions d’AD Levante. Allí, el gerent de la empresa patrocianadora del C.D. Castellón, Francisco José Tena, va rebre a la plantilla, al cos tècnic i a la directiva del CD Castelló amb els braços oberts.

  Posteriorment, Tena va voler dedicar unes paraules al conjunt albinegre. “Estem molt contents que ens reba l’equip més representatiu de la província de Castelló. Ahir ens alçarem amb la grata notícia que el CD Castelló ja supera els 11.000 abonats”, ha manifestat el gerent.

  A continuació, el club de La Plana ha volgut oferir a Paco Tena una camiseta enquadrada del CD Castelló i signada per tota la plantilla. A més, també se li va fer entrega del baló retro del CD Castelló, producte estrela esta temporada que ha revolucionat el mercat.

  Finalment, tota l’expedició ha disfrutat d’una agradable dinar en El Lipizano per a preparar la trobada de cara al pròxim diumenge, quant el Castelló s’enfrontarà al Crevillent en Castalia a les 17:00 hores.

  COMPARTIR