El cicle Escena Contemporània torna al febrer a les taules d’Els XIII amb les obres ‘Carinyo’ i ‘Odisseu’

1576
teatre els xiii vila-real

Escena Contemporània, el cicle de la Regidoria de Cultura dedicat als nous llenguatges escènics, torna en 2018 a les taules del teatre Els XIII amb dues noves obres: Carinyo i Odisseu. “L’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Vila-real som conscients de la gran afició a l’art escènic que hi ha a la nostra ciutat; per això, a més de la programació d’Abonament, llancem una nova temporada del cicle Escena Contemporània, en aquest cas amb dues obres amb segell valencià que no van a deixar indiferent l’espectador”, assenyala el regidor de Cultura, Eduardo Pérez.

La primera de les peces, Carinyo, arribarà a l’escena d’Els XIII dissabte 3 de febrer, a les 20.00 hores, amb el vila-realenc Sergio Caballero i l’actriu Mireia Pérez donant vida a l’obra de Juli Disla i Jaume Pérez, en una reflexió sobre l’espai i el temps compartits. El dissabte 17 de febrer, també a les 20.00 h, arriba a Els XIII Odisseu, la visió del director Sergio Villanueva sobre l’Odissea d’Homer, en un monòleg interpretat per Jordi Ballester.

Les entrades per a assistir a qualsevol de les dues representacions poden adquirir-se en línia, a través del web municipal http://entrades.vila-real.es, o presencialment, a les oficines de l’Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán, de dilluns a divendres de 10.00 h a 14.00 hores. També podran adquirir-se en taquilla mitja hora abans de cada funció.