El Col·legi Oficial d’Enginyeria Informàtica premia a la Universitat Jaume I pel seu compromís amb les tecnologies de la informació

1574

l Col·legi Oficial d’Enginyeria Informàtica de la Comunitat Valenciana (COIICV) ha concedit el Premi Sapiens Administració Pública a la Universitat Jaume I pel seu compromís des dels seus inicis amb les tecnologies de la informació. Els Premis Sapiens tenen com a objectiu distingir aquells professionals, empreses i administracions públiques que destaquen en l’ús ètic i social de les TIC, així com en la valorització de la professió informàtica.

L’acte de lliurament ha tingut lloc en el marc de la Setmana Informàtica, que s’ha celebrat a València, i el premi ha sigut arreplegat pel gerent de l’UJI, Andrés Marzal, qui ha afirmat que «els equips de les empreses i de les administracions públiques han de comptar amb enginyers informàtics que posen en valor les TIC».

La Setmana Informàtica és l’esdeveniment valencià més important en l’àmbit de les tecnologies de la informació i s’ha desenvolupat a València i Alacant com a punt de trobada de professionals, administracions i empreses per a posar en comú reptes i oportunitats del sector en la societat 4.0. La Universitat Jaume I és una de les Institucions que organitza aquest esdeveniment que també engloba la realització del XIII Congrés d’Enginyeria Informàtica de la Comunitat Valenciana.

COMPARTIR