El comerç tradicional de La Cala de Benidorm aposta en ferm pel tracte personalitzat

1700

La campanya de promoció del comerç tradicional ‘Benidorm fet a mà‘, organitzada per les regidories de Comerç i Ocupació, en col·laboració amb els alumnes de primer del grau de Màrqueting i Publicitat de l’IES Pere Maria Orts i Bosch, ha visitat este matí alguns dels establiments de La Cala de Benidorm, coincidint amb l’arribada del gros de visitants a la ciutat en Setmana Santa.

Les responsables de Comerç i Ocupació, Ana Pellicer i Mª Jesús Pinto, han acompanyat l’estudiant Laura Ortega en la gravació dels vídeos a pesar que, de manera oficial, ja han donat començament les vacacions en l’institut. En total, s’ha treballat en cinc establiments: Papereria Èol, Carnisseria Amic Sancho, Tintoreria Ecoseco, Carnisseria La Cala i Herbolari Tagarina. Ana Pellicer hi ha assenyalat que La Cala “pese a ser una zona tranquil·la, residencial i allunyada del centre urbà, oferix a visitants qualsevol classe de serveis” i ha destacat la convivència “no estacional” de negocis “que tenen com a públic objectiu als turistes amb establiments dels de tota la vida, que oferixen un servici especialitzat i personalitzat durant tot l’any, i no sols en temporada alta”.

Pellicer, que ha agraït el treball i l’esforç realitzat pels alumnes del Pere Maria, ha subratllat que amb el ‘Benidorm fet a mà’ “es promocionen els barris de la ciutat com a centres de compres” i es genera un “teixit comercial que a la llarga beneficiarà a la resta de servicis i atraccions que oferix la ciutat”. Finalment, la responsable de Comerç ha recordat que bona part d’esta campanya “se publicitarà en anglés” amb l’objectiu de “fidelitzar als estrangers residents i atraure al turista estacional”.

COMPARTIR