El Consorci de Bombers d’Alacant compta en un centenar més de operatius

1996

El Consorci Provincial de Bombers d’Alacant ha culminat la primera fase del procés de selecció de personal operatiu amb la presa de possessió d’un centenar de treballadors, dels quals 35 són interins que han superat les oposicions i els altres 65 són nous efectius que amplien l’operatiu actual.

La presa de possessió de hui constituïx un acte formal, ja que serà efectiva a partir del pròxim 3 d’abril, data en què començaran els cursos preceptius per als nous efectius i les incorporacions als 13 parcs de les 8 zones operatives. Fins a eixe moment, el Consorci continuarà la seua política de reforços en els parcs, com va ocórrer el passat cap de setmana, en la que el temporal de vent porte a adoptar esta decisió amb una vintena d’efectius.

El diputat provincial d’Emergències, Jaume Lloret, ha presidit este acte on ha sostingut que “hem fet un pas important per a renovar la plantilla operativa, ampliar efectius i millorar el dimensionamiento dels parcs”.

Lloret ha agraït “el treball del personal operatiu, la labor dels sindicats i Administració i, en general, de tots els actors que han fet possible que es pose en marxa la maquinària per a augmentar personal i iniciar el procés de renovació d’una plantilla molt professional però que també necessita saba nova”.

Volem que tots els bombers d’este contingent que hui pren possessió siguen plenament operatius en el menor temps posible”, ha apuntat el diputat, qui els ha desitjat molta sort. "El Consorci compta amb excel·lents professionals, en els que els nous bombers tenen un espill en què fijarse", ha afegit.

Finalment, ha afirmat que “el final de l’oposició no suposa de cap manera el final de les incorporacions ja que hem creat una borsa de treball per rigorós orde de calificacions”.

COMPARTIR