El creuer de luxe SeaDream I fa escala a Dènia

1276

El creuer de luxe SeaDream I, amb bandera de Bahames, arribarà hui al port de Dénia procedent del port de Cartagena. El SeaDream I fondejarà entre les 8 i les 22 hores en la zona II del port habilitada per a això. El desembarcament del passatge, majoritàriament ciutadans nord-americans, es realitzarà en el Moll del Martell, on, des de les 8.30 hores, Turisme Dénia instal·larà un punt d’informació per a atendre als visitants.

El SeaDream I és un barco de 105 metres d’eslora i 15 metres de mànega, amb una capacitat per a 95 membres de tripulació i un màxim de 112 passatgers. Durant estos dies està realitzant un creuer pel Mediterrani i demà farà escala a Dénia abans de seguir el seu viatge amb destinació a Eivissa.

La ubicació estratègica de Dénia en la connexió amb les Illes Balears és un factor important perquè els creuers que naveguen pel Mediterrani incloguen el nostre port com a destí d’escala. Des de Turisme Dénia es confirma que s’espera l’arribada d’altres barcos en els pròxims mesos i que s’està treballant amb l’empresariat local per a oferir als cruceristas productes experienciales en el destí.

COMPARTIR