El divendres comencen les Festes d’Herbeset

856

Herbeset es prepara per a viure un cap de setmana d’intensa activitat amb les festes en honor a Sant Miquel. D’aquesta manera, la localitat tindrà una agenda completa, en la qual la germanor i la tradició agafen el protagonisme des del divendres 27 de setembre fins al diumenge 29. Així, campionat de burles, dinars de germanor, concert de la Rondalla o ball són algunes de les principals activitats per a tots els públics del cap de setmana a Herbeset.

La regidora delegada d’Herbeset, Ana Adell, ha destacat que “les festes d’Herbeset ajunten als i les habitants de la localitat, per la qual cosa hi ha molta participació en totes les activitats programades”. L’edil ha explicat que “hi ha activitats per a totes i tots amb un campionat de birles, tant per majors com infantil, o ball popular” de manera que ha volgut “convidar a tots i totes a participar i disfrutar de les Festes d’Herbestet aquest cap de setmana”.

Programació de les Festes d’Herbeset 2019
Herbeset celebra les seues festes del 27 al 29 de setembre. Així, les activitats comencen el divendres 27 de setembre amb l’anunci de festes a les 19.00 hores. A continuació tindran lloc la rebuda dels absents, el guarniment dels carrers i les vespres.

El dissabte l’activitat continua amb la despertà a les 07.00 hores. A les 08.00 hores, muntada de la carpa i a les 09.00 hores, xocolatada. A partir de les 10.30 hores tindrà lloc el campionat de birles infantil i adult. A les 13.30 hores, rifa i a continuació, la preparació de la torrada per al dinar de les 14.00 hores. A les 17.00 hores, concert de la Rondalla. A les 18.00 hores, final del campionat de birles. A la nit, ball amb el Ball de l’estampeta i Ball del farolet.

El diumenge comença amb la cercavila dels Gaiteros de Morella a les 11.15 hores A les 12.00 hores, Missa solemne en honor a Sant Miquel i la Verge del Rosari. A continuació, retaule i recollida de plats per a l’oferta i seguidament, oferta tradicional i subhasta de plats típics amb vi d’honor. A les 16.00 hores, calmant i café per als i les assistents al bar de la comissió. Finalment, jocs tradicionals i entrega de premis amb regals per als xiquets i xiquetes participants.

COMPARTIR