El gènere electrònic, protagonista de Peníscola From Stage en una vetlada nocturna molt especial

866

El 2 de juliol, el festival Peníscola From Stage viurà una nit especial, repleta de ritme i alegria gracais a la Sunset Beach Party PFS, una festa dedicada a la música electrònica que comptarà amb artistes de la talla dels Suruba, Silicone Soul o Caal, a més de DJs del calibre de Chris Main, Richard Ulh, Eli G, Jorge Moliner, Samu o Paul House. Sens dubte, els amants del gènere electrònic gaudiran com mai de residents que punxen en grans sales eivissenques i que enguany es reuneixen de manera extraordinària en la localitat costanera gràcies a la gran cita festival de l’estiu.

Festa a l’aire lliure, amics, la mar Mediterrània de fons… Hi ha un pla millor? L’esperat certamen, patrocinat per l’Ajuntament de Peníscola i organitzat per BeMusic i el periòdic Mediterrani, convertirà el seu escenari en una gran pista de ball per a l’ocasió, i no serà l’única nit en què aquesta transformació siga una realitat, ja que hi ha una altra cita preparada i els detalls de la qual es donaran a conéixer en breu.

Després de diversos anys de limitacions per la pandèmia del COVID-19, l’organització vol oferir al públic nits inoblidables a un preu més econòmic que mai. En aquest sentit, l’accés a la vetlada del 2 de juliol serà a través d’una entrada de tan sols 10€.

Un cartell ampli que toca tots els gèneres

Amb l’arribada de les dues grans festes que coparan els dos dissabtes del festival, el cartell del Peníscola From Stage ofereix, des del 22 de juny fins al 3 de juliol, un gènere musical i artístic diferent cada dia.
El tret d’eixida el donarà el ball flamenc de Farruquito, acompanyat de l’art de l’antequerana Victoria Amador. El dijous 23 contínua la diversió amb els de les humoristes que estan aconseguint el Sold Out en tots els teatres del país amb el seu xou Estirant el xiclet Live, Carolina Iglesias i Victoria Martín.
El dia 24, la icona del rock espanyol Miguel Ríos actuarà al costat de The Black Betty Trío dins del seu gira “Un llarg temps”.

El diumenge 26, la mítica banda Baró Roig serà l’encarregada d’oferir una nit del millor heavy metall, mentre que el públic infantil tindrà la seua jornada particular l’1 de juliol gràcies a l’actuació de Luli Pampin, tot un referent en YouTube.

En la recta final, el 2 de juliol l’electrònica cobrarà protagonisme a través de la segona vetlada festiva nocturna, la Sunset Beach Party PFS. Finalment, el diumenge 3 de juliol, Estrella Morente delectarà al públic amb el seu últim treball que no deixarà indiferent a ningú.

COMPARTIR