El Patronat d’Educació Infantil d ‘Alacant aprova l’ampliació de l’horari per als alumnes de 0 a 3 anys del curs 2019-20

796
Escoles infantils Alacant

La regidora d’Educació de l’Ajuntament d’Alacant, Mari Carmen de España, ha informat que el Patronat d’Educació Infantil ha aprovat hui el nou horari escolar del curs 2019-20 i un servei de prolongació de l’horari en els mesos de juny i juliol.

L’edil popular ha destacat que a petició de les famílies s’ha ampliat l’horari per als mesos de juny i juliol, de 13 a 15 hores, amb l’objectiu de “aconseguir conciliar la vida familiar els pares i mares dels menors”.

L’Ajuntament té dues escoles municipals, *Els *Xiquets i Set Nans, que compten amb més de dues-centes places dividides en 15 aules, situades totes dues en la zona nord de la ciutat.

El nou horari aprovat contempla una ampliació de l’1 al 30 de juny, de 13 hores i 12 minuts a 15 hores i 15 minuts, i de l’1 al 22 de juliol, s’amplia de 13 hores a 15 hores i 15 minuts.

En el cas de l’escola Set Nans disposa de huit classes repartides entre les diferents edats, organitzant una aula per a les edats de 0 a 1 any, i una per als xiquets i xiquetes d’1 a 3 anys, i tres aules per curs per als alumnes i alumnes d’1 a 2 anys i de 2 a 3 anys amb variant en castellà, cadascuna.

Per la seua part, Els Xiquets compta amb una organització de set classes distribuïdes en una per a cadascun dels cursos de 0 a 1, 1 a 3 i de 2 a 3, aquesta última amb línia educativa en valencià, i dues aules més per curs per als escolars d’1 a 2 anys i de 2 a 3, amb programa educatiu en castellà.

A aquest servei podran accedir els/les alumnes/as pertanyents a famílies en les quals treballen les dues persones que la formen i sempre que quede acreditada, a la vista de les seues jornades laborals, i per a això hauran de presentar la seua sol·licitud, juntament amb la documentació acreditativa i justificativa a la Direcció de l’escola, utilitzant per a això l’imprés que el centre els facilitarà.

COMPARTIR