El Patronat d’Esports obre el termini d’inscripció per a la Cronoescalada al Fadrí

  1499
  cronoescalada fadri castellon

  La prova popular es desenvoluparà el pròxim 24 de febrer

  Per tercer any consecutiu el Patronat d’Esports de Castelló ha organitzat la prova esportiva que consisteix en una cronoescalada individual de pujada al Fadrí, en total 188 escalons que s’hauran de recórrer en el menor temps possible.

  Cronoescalada fadri castello 2018Els participants seran agrupats per categories i la carrera es durà a terme per tandes, de manera que es garanteix l’ordre i la seguretat d’aquesta activitat popular que ha tingut molt bon acolliment en les dues edicions anteriors.

  Les categories s’estableixen per sexe i edat, d’aquesta manera es distingeix una categoria absoluta (a partir de 17 anys), una altra escolar (entre 12 i 17 anys) i una tercera per a veterans (a partir de 45 anys). Els tres primers atletes classificats en les categories anteriors rebran un trofeu acreditatiu de la seua classificació. A més, es lliuraran fins a 25 vals de regal per canviar al Mercat Central de Castelló. I com que les festes de la Magdalena se celebren a menys d’un mes de distància d’aquesta prova, el guanyador i guanyadora absoluts de la cronoescalada individual rebran el seu pes en cacaus.