El Patronat d’Esports ofereix un “Estiu Esportiu” per a totes les edats en la platja del Serradal

  1183

  Activitats esportives per a totes les edats i en un mateix escenari és l’aposta que enguany fa el Patronat d’Esports de Castelló de cara als mesos de juliol i agost. El regidor d’Esports, Enric Porcar, ha presentat aquest projecte que porta per títol “Estiu Esportiu” i ha matisat que es tracta “d’un projecte molt atractiu i seriós, dirigit per professionals i que vincula l’esport i la salut”.

  Les activitats comencen el proper 2 de juliol i es desenvoluparan en la Mitja Lluna de la Platja del Serradal, de dilluns a dijous de 18.00 a 21.00 hores i per a participar no es requereix inscripció prèvia, tan sols cal acudir dins de l’horari previst.

  Per al públic adult estan programades activitats de Pilates, Fit Tonic, Zumba, Cross Platja, Circuit Cardio, Zumba, Funcional Hiit, Aerobox, Gap…, així com tallers d’assessorament tècnic i d’aspectes vinculats amb la salut que es desenvoluparan els dijous. Per al públic infantil estan pensades activitats adaptades a ells com Pilates per a xiquets, Mindfulness, i sobretot jocs tradicionals i col·lectius que es complementaran amb uns altres de caràcter sociocultural.

  Estiu Esportiu naix amb la intenció d’oferir un espai a l’aire lliure per a practicar esport i on majors i xicotets puguen compartir un temps dedicat a l’activitat física. Aquesta oferta completa a altres programes que des de la Regidoria de Turisme s’ofereixen en les platges de Castelló.

  COMPARTIR