El Patronat d’Esports presenta la campanya Activa’t

  898

  El regidor d’esports, Enric Porcar, ha presentat recentment la campanya Activa’t, un conjunt d’accions comunicatives que té com a objectiu promoure un estil de vida actiu entre la ciutadania de Castelló, on l’esport i l’activitat física estiga present en el dia a dia.

  La campanya estrena ara un vídeo on es donen pautes i consells per a que el protagonista, que resta al sofà mirant la televisió, aconseguisca canviar els seus hàbits. Fer exercicis de força i musculació entre dos i tres dies per setmana o de flexibilitat i equilibri tant com siga possible són algunes de les directrius que donen els experts i que es reflecteixen al vídeo.

  Enric Porcar ha animat als castellonencs a compartir el vídeo amb amics i coneguts a través de les xarxes socials, que s’estenga com a element pedagògic “per transmetre aquests valors que creem que són importants i que la gent de Castelló en general comparteix”.

  Al vídeo es poden trobar moltes referències a llocs emblemàtics de la ciutat: camps de tarongers, la figura de Tombatossals, la plaça Major o l’ermita de la Magdalena. També hi apareixen ciutadans de Castelló associats a la promoció de l’activitat física, com ara els medallistes paralímpics Ariadna Edo i Abdel Ait, així com altres personalitats conegudes a la ciutat.

  Respecte al recorregut futur de la campanya Activa’t, Porcar ha declarat: “Tenim pendent desenvolupar una activitat didàctica al voltant d’aquest vídeo que farem extensible a tots els professors i mestres d’educació física perquè treballen també en classe amb els seus alumnes”.

  Segons el regidor d’Esports es pretén que el material gràfic que acompanya al vídeo (dos cartells que ja van tenir difusió l’any passat) arribe a col·legis, centres de salut, comerços, establiments d’alimentació, centres per a gent major o associacions de veïns.

  COMPARTIR