El pont de la via del tren d’entrada a Almassora inicia les obres que milloraran també la xarxa d’aigua

1143

Els operaris han iniciat aquest matí la reparació del pont de la via del tren, al final del carrer Sant Jaime d’Almassora, per a garantir la seua subjecció i prevenir despreniments. L’empresa Facsa, concessionària del servei de clavegueram i aigua potable, aprofitarà la intervenció per a millorar la canalització d’aigua potable al costat de les empreses del polígon.

El cap de servei de Facsa a Almassora, Rafael Lahuerta, ha visitat la zona per a informar als responsables de l’obra de la possibilitat d’intervenir durant la reforma del pont per a evitar molèsties més endavant als usuaris. Actuar en l’escomesa situada en el marge dret del pont des de l’entrada a la localitat figura entre les pretensions de l’empresa amb la intenció de millorar el servei, tal com ha traslladat Lahuerta al contractista i al regidor de Serveis Públics, Joan Antoni Trenco, en la visita.

Mentre, els operaris han iniciat les obres a partir de les 9.30 hores, moment en què la Policia Local d’Almassora ha tallat al tràfic l’accés i l’eixida del municipi en aquest espai des de la rotonda més pròxima al casc urbà. Una patrulla desplaçada fins a aquest punt ha supervisat la circulació durant el matí i ha informat a aquells conductors que desconeixien el tancament al tràfic a causa de les obres.

En aquest sentit, l’alcaldessa, Merche Galí, ha recordat que compten amb la garantia d’Adif que les obres del pont hauran finalitzat el diumenge 13 de maig, coincidint amb la Romeria a Santa Quitèria. De fet, les previsions més optimistes apunten al fet que els treballs podrien finalitzar en tres setmanes, temps valorat per a assegurar el cofre i el reforç de l’estructura sota la via del tren que discorre pel pont.

En la part inferior de la via s’ha distribuït la maquinària de l’empresa per al començament d’uns treballs “imprescindibles per a garantir la seguretat de tots els que circulem per aqueixa carretera, com també són inevitables les molèsties que causaran les obres, que intentarem minimitzar tot el que estiga en la nostra mà per a ens vegem afectats el menor temps possible”, tal com ha indicat Galí aquest matí.

La munícip ha demanat “precaució i paciència” a l’entrada dels polígons industrials Mijares i del Ramonet pel ‘Scalextric’ en aquests primers dies de desviament del tràfic “fins que tots ens acostumem a aquest canvi temporal”. Galí ha agraït a Adif aquesta intervenció, que segueix la línia de les millores executades en la pròpia estació del tren i als voltants, en aquest cas per a millorar la imatge i la comoditat als usuaris del servei de Rodalies.

COMPARTIR