El premi Tuber Melanosporum de Morella Negra com la Trufa recau sobre Carlos Augusto Casa

1464

El festival gastro-literari Morella Negra com la Trufa entrega el Premi Tuber Melanosporum a Carlos Augusto Casas pel llibre Ya no quedan junglas adonde regresar. L’entrega del premi va tindre un elevat nombre de públic en la seua segona edició, així com totes les activitats de la jornada. A més, el jurat va tindre una menció per a la novel·la de Victoria González Torralba, Llámame Méndez.

Morella Negra com la Trufa ha començat amb força i al llarg de totes les activitats que s’han realitzat ha acudit un elevat nombre de públic. Tant la inauguració del divendres, com l’entrega del Premi Tuber Melanosporum han emplenat la Sala del Justícia. El regidor de Turisme i comissari del festival, Jorge García ha declarat que “estem molt contents amb la participació de la gent al llarg del festival. Tots els invitats s’acomiaden amb un somriure i volen tornar en futures edicions de Morella Negra com la trufa”. L’edil també ha comentat que “el Premi Tuber Melanosporum ha sigut un èxit i aporta més nivell, si cap, al festival. Els autors rookies ens faran gaudir durant molts anys de la seua literatura i és important donar-los el reconeixement que mereix el seu treball”.

XV Jornades de la Trufa

El festival literari s’emmarca dins de les XV Jornades de la Trufa que s’allarguen fins a l’11 de març. Aquestes tenen com a element protagonista el diamant negre dels Ports. Així els restaurants de la zona ofereixen menús especials elaborats amb trufa al llarg d’aquestes jornades gastronòmiques. A més a més, durant els caps de setmana s’organitzen diferents degustacions, tallers i showcooking on la gent pot provar aquest producte característic de les nostres terres.