El president de la Diputació de Castelló visita el parc de bombers de Benicarló

3837

El president de la Diputació, José Martí, ha visitat el parc de bombers de Benicarló, que presta servei a les comarques del Baix Maestrat i Els Ports. Ha estat acompanyat per l’alcaldessa de la localitat i també diputada provincial, Xaro Miralles, i pel diputat provincial de Bombers, Abel Ibáñez.

El de Benicarló és el més modern i de majors dimensions dels quatre parcs de bombers professionals amb els quals compta el Consorci Provincial i cobreix una àrea geogràfica en el qual resideix una població d’al voltant de 86.000 habitants. Va ser inaugurat en 1988 encara que l’obertura de les seues noves instal·lacions es va produir en 2013.

Disposa de més de 50 bombers professionals i compta amb 11 vehicles terrestres, a les quals se suma una barca i una moto per a la realització d’accions de salvament marítim. Durant l’any 2019 els operaris d’aquest parc van realitzar un total de 895 serveis.

José Martí ha manifestat que la seua presència hui al parc “és una mostra de suport i reconeixement a la gran labor que realitzen els professionals del Consorci Provincial de Bombers, com s’ha vist en les últimes setmanes quan vam haver de fer front als rigors de la borrasca Gloria, tant en la costa com en les poblacions d’interior”.

Amb la seua presència de hui en les instal·lacions de Benicarló, el president ja ha visitat els quatre parcs de bombers professionals del Consorci Provincial en els seus set mesos de mandat. Un servei del qual ha dit que “gaudeix de gran prestigi en la resta d’Espanya, alguna cosa que comprove quan em reunisc amb altres presidents de diputacions, perquè em fan comentaris molt elogiosos i positius sobre la professionalitat dels integrants d’aquest cos”.

Martí ha afegit que “l’aposta de la Diputació de Castelló per la prestació d’un servei de bombers de la màxima qualitat és en definitiva una aposta per la seguretat de la ciutadania i per la millora dels seus índexs de qualitat de vida”.

Per part seua, l’alcaldessa i diputada provincial, Xaro Miralles, ha agraït “aquesta nova visita del president de la Diputació a Benicarló, on en les últimes setmanes s’ha prodigat molt per diferents raons, com la visita del president del Govern per a comprovar els efectes del temporal o la festa de la carxofa”.

COMPARTIR