El primer Abonament de les Arts Escèniques del 2018 torna amb quatre obres de nivell al febrer i març per 35 euros

1271
2018 Abonament cultural arts esceniques vila-real

El primer Abonament de les Arts Escèniques del 2018 incorpora quatre obres de nivell que es representaran a l’Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner pel mòdic preu de 35 euros.

El regidor de Cultura, Eduardo Pérez, ha destacat que “parlem d’obres excel·lents, arribades des de València, Alcoi i Madrid, que allà on han anat han tingut un gran èxit i per açò considerem que agradaran molt al públic”.

La nova programació obrirà amb Pels pèls, que es representarà el dissabte 10 de febrer. “Una comèdia policíaca molt divertida que s’ha convertit en la més representada als Estats Units i que cada vegada acaba amb un final diferent”, tal com assenyala Pérez, qui anima a veure-la, ja que “compta amb actors valencians reconeguts”.

El 24 de febrer tindrà lloc la segona de les obres, també de gènere negre, però amb un component crític, titulada Crimen y telón, de Ron Lalá, que “ens traslladarà a un futur en el qual l’art està prohibit i que no deixarà indiferent”.

La tercera obra serà De Sukei a Naima i es realitzarà el 3 de març. “Es tracta d’un treball de gran qualitat, que compta amb un important premi i en el qual s’enquadren temes com la migració, els desplaçats, la integració i el perdó”, apunta Pérez.

Tancarà l’Abonament la representació De las más bellas las más Bellotas, el 17 de març. “Acabarem la programació rient-nos molt, ja que sobre l’escenari hi haurà tres actrius excepcionals que transmetran molt d’humor i ironia, ja que reflexionaran sobre temes quotidians i, després de veure l’èxit que ha tingut en altres ciutats, sabem que el riure està més que garantit”, assegura l’edil.

Pérez explica que els interessats a assistir a les obres sense tenir l’Abonament, poden comprar les entrades soltes per 15 euros, en el cas de Pels pèls; 18 per a Crimen y telón, 12 per a De Sukei a Naima i 12 euros para De las más bellas las más Bellotas.

Tot i que seguim patint nous colps a causa de les sentències de l’urbanisme del PP, que no deixen d’arribar, els nostres preus són mínims per a les obres excel·lents que portem a la ciutat”, indica i anima als veïns a abonar-se.

Els socis podran renovar el carnet del 22 al 31 de gener i les noves inscripcions o possibles canvis de butaca es podran realitzar de l’1 al 7 de febrer a les oficines de l’Auditori Municipal. L’horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres, de 10.00 a 14.00 hores i els dimecres de 16.30 a 19.00 hores.

COMPARTIR