El rector rep a l’equip de Dret premiat en la competició internacional Moot

1093

El rector de la Universitat Jaume I, Vicent Climent, ha rebut a l’equip d’estudiants, dirigit i entrenat per la catedràtica de Dret mercantil Mª Victoria Petit Lavall en col·laboració amb els professors Achim Puetz i Fernando Juan i Mateu, que ha aconseguit el premi Albert H. Kritzer al millor escrit de demanda en la competició MOOTmadrid. L’equip també va quedar tercer, juntament amb la Universitat de Paris-Saclay, en la menció especial a la millor campanya mediàtica de la part demandant, una novetat de la competició en el seu desè aniversari.

Durant les rondes orals, celebrades la setmana del 16 al 20 d’abril a la Universitat Carlos III de Madrid i a diferents despatxos d’advocats de la capital, l’equip es va enfrontar en els arbitratges «simulats» desenvolupats davant diferents tribunals composats per advocats, acadèmics i àrbitres professionals a altres quatre universitats: la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona, la Universitat de Nariño (Colòmbia), la Universitat CEU San Pablo de Madrid i la Universitat de Miami (EUA).

Vicent Climent ha felicitat a la delegació de l’UJI perquè una edició més han representat de manera excel·lent a la institució. «Aconseguir el primer premi al millor escrit de demanda té el seu mèrit i és el resultat d’un treball en equip que sens dubte complementa la vostra formació» ha afegit el rector.

Els estudiants que han participat en aquesta edició en representació de l’UJI són Magali Casanova Pauner, Anna Casañ Castelló, Carmen Casañ Castelló, Paula Escrig Badal, Francisco Javier García Bielsa, Albano Gilabert Gascón, Alexandru Iancu, Rubén Muñoz Laborería, Adrián Ripollés Ruíz i Vanessa Rodríguez Vargas.

L’activitat, objecte del Grup d’Innovació Educativa dirigit per la professora Petit Lavall, ha comptat amb el suport econòmic del Vicerectorat d’Estudiants, Ocupació i Innovació dins del programa d’ajudes per promoure la participació del estudiant en concursos, fires i competicions d’interès institucional per a la Universitat Jaume I, i de la Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques.

COMPARTIR