El regidor d’Hisenda d’Alcant demana als partits polítics que donen suport als pressupostos

775
Foto; Ayuntamiento de Alicante/Ernesto Caparrós

El regidor d’Hisenda, Carlos Castillo, després de les reunions mantingudes hui amb Ciutadans i *Guanyar Alacant, ha apel·lat als partits de l’oposició perquè donen suport a els pressupostos municipals del 2019 que “beneficien els interesses dels alacantins per a poder presentar els millors comptes de l’Ajuntament d’Alacant”.

El responsable de la Hisenda municipal ha assenyalat que el Partit Popular està fent un esforç de diàleg amb totes les forces d’oposició, i demana “sensatesa a la resta de partits per a tirar-los avant”.

L’edil, davant l’actual situació política ha demanat als grups de l’oposició, que “han d’anteposar els interessos dels ciutadans als seus programes electorals”, destacant que “els que han entés això des del principi, Ciutadans i Guanyar, estan col·laborant amb aqueix equip per a intentar forjar un pressupost que atenga peticions absolutament raonables”.

En aquest sentit, Castillo va afirmar que des de l’equip de Govern “no s’ha menystingut a cap partit de l’oposició, i s’ha parlat amb absolutament tots els que se senten en el Ple Municipal, per a abordar els problemes de tots”.

Així mateix l’edil d’Hisenda ha valorat molt positivament el diàleg i que “les coses s’estan fent com esperàvem”, agraint la bona disposició que estan mostrant tant Ciutadans com Guanyar que encara no li han confirmat el sentit del seu vot en el Ple.

Des del Partit Popular són conscients que ha de donar cabuda a algunes reivindicacions que es plantegen com a prioritàries per a aquests grups, i apel·la a la seua sensatesa per a tirar-los avant confiant que al final puguen prosperar aquests comptes per al 2019 amb un pressupost de mínims.

“Ens portaríem tots una sorpresa si després de l’esforç que estem fent i una vegada confirmat que el gruix de les qüestions plantejades ja estan en el document que es presentarà en breu, es traïra aqueixa confiança amb una decisió, i una postura contrària al que estem fent”, va asseverar l’edil d’Hisenda.

COMPARTIR