El Sansan Festival tornarà a Benicàssim del 29 al 31 de març

1091

El director del San San Festival, Santiago Àlvarez ha sigut l’encarregat de presentar a tots els grups polítics de l’ajuntament les noves dates per a la quinta edició del Sansan Festival (la segona que se celebra a Benicàssim). L’alcaldessa de la localitat, Susana marqués i els regidors de tots els grups polítics han donat el seu suport al festival i han mostrat la seua satisfacció perquè l’esdeveniment es mantinga i consolide en el municipi.

Marqués ha destacat que “sabem que començar un festival en una nova ubicació no era fàcil i, no obstant això, en 2017 va ser un èxit de participació, de sinergies turístiques, ja que els establiments hotelers van incrementar la seua ocupació i a més, va dinamitzar i va fomentar l’arribada de visitants a la nostra ciutat. I ara, el festival repetix i ho fa en unes dates que ens ajuden a consolidar la nostra aposta que Benicàssim és destinació turística de tot l’any, com és el cas de Setmana Santa”.

Dijous sant, divendres sant i dissabte sant de 2018 (29,30i 31 de març) són les dates triades en l’any que ve per a la celebració d’este festival de música indie nacional que l’any passat va superar els 45.000 assistents.

Des del festival s’ha ratificat la seua vocació de continuar col·laborant amb els comerços de la localitat i amb les indústries del sector turístic. Així també es promourà la contractació de personal del municipi de Benicàssim per a treballar en el festival i es manté la campanya de reducció de preus per als empadronats a Benicàssim.

COMPARTIR