El Teatre Principal d’Alacant presenta la seva programació fins al mes de juny

1424

El Teatre Principal d’Alacant alçarà el 2 de març el teló per a inaugurar la seua temporada de primavera, amb 30 espectacles en cartell i amb uns continguts especialment diversos.
 
La regidora de Cultura, Gloria Vara, ha posat èmfasi en tres nous títols: “Mueblofilia”, que torna a la ciutat a l’alacantí Fele Martínez en el repartiment d’una proposta mixta, a cavall entre música punk i concert teatralitzat. El debut del Cor del Teatre Principal, amb 44 veus, i la posada en escena de l’obra “Coriolano després de W. Shakespeare”, que naix de la primera Residència J. Estruch, convocada pel propi Principal en 2017.
 
El programa de la nova temporada comprén de març fins a principis de juny i inclou en la seua agenda 14 peces de teatre, 9 sessions de música, 4 obres de dansa, 2 òperes i 2 espectacles per a públic familiar. Reforcen este cartell els títols del projecte El Principalito, dirigit a centres educatius, i els recitals que impulsa per la seua banda la Societat de Concerts.
 
Julia Guitérrez Caba i Miguel Rellán, amb l’obra “Cartas de amor”; El ballet de Víctor Ullate i la seua “Carmen”; la coreògrafa Asun Noales i el seu muntatge “PI”; Lolita Flores con “Prefiero que seamos amigos”-; Concha Velasco i Antonio Resines en “El funeral”; Daniel Guzmán amb “Dos más dos”; Blanca Portell en “El cartógrafo” i l’humorista Luis Piedrahita són alguns dels noms i títols que engrosan el cartell.
 
El director del teatre, Francesc Sanguini, ha explicat que la selecció de títols que integren el cartell del quatrimestre és la més diversa quant a espectacles de les conformades fins ara.
 
Les entrades per a la trentena d’espectacles ja estan a la venda en les taquilles del teatre – De 12 a 14 hores i de 17 a 21 hores-, a través de la web www.teatroprincipaldealicante.com i d’Instant tiquet.
 
El Principal prosseguix també amb la seua campanya per a habituar a l’escena a nous públics, especialment jóvens de col·legis i instituts, a través del seu projecte El Principalito, que ha triat quatre títols. Dos obres de teatre: “Marieta i l’estranya bicicleta” i “Beca i Eva diuen que es volen”. I les dos sessions d’òpera o “Making off” d’El Trobador (Verdi) i de Norma (Bellini).  
 
El director del Principal té previst aprofitar l’estada a Alacant de Concha Velasco per a representar amb Antonio Resines “El funeral”, els dies 21 i 22 d’abril, per a fer-li entrega del Premi José Estruch, que en la seua segona edició – 2017, va distingir l’actriu, cantant i presentadora pel seu treball en “Reina Joana”. En la gala dels dits premis, celebrada en el teatre el passat octubre, Velasco no va poder estar present.
 

COMPARTIR