El Trofeu Pablo Herrera atraurà a 420 jugadors de tota Espanya com a part de #*CSEscenarioDeportivo

819

La Diputació de Castelló impulsa el Trofeu de Pretemporada Pablo Herrera que atraurà en la seua huitena edició el millor voley base nacional a Orpesa des de demà, 14 de setembre i fins diumenge que ve dia 16 com a part de l’aposta del Govern Provincial per dinamitzar els municipis de la província a través de l’esport amb #CSEscenarioDeportivo. El campionat suposarà la participació de 420 jugadors i jugadores arribades des de diferents punts d’Espanya. En total seran 35 equips els que en un total de 130 partits es disputaran aquest trofeu amb el qual es ret homenatge al medallista olímpic castellonenc Pablo Herrera i que per primera vegada es disputa en tres dies i a Orpesa.

El diputat d’Esports, Luis Martínez, ha explicat en la presentació del trofeu que “és una competició que resumeix perfectament la línia estratègica de la Diputació de promoció esportiva amb ‘Castelló, Escenari Esportiu. D’una banda, tenim la promoció esportiva dels nostres equips i, per una altra, a través de l’esport atraiem visitants que dinamitzen la nostra economia i que a més comproven les virtuts climàtiques i d’equipament que tenim en el nostre territori”.

El director tècnic del club, Carlos Cavalli, ha posat en valor que “aquesta competició és un torneig per invitació que serveix de preparació per a tots els equips infantils, cadets i juvenils, masculins i femenins, i estem convençuts que el canvi d’ubicació portarà millors perspectives de futur per guanyar en comoditat i qualitat en la concentració dels equips a la província durant aquests dies”.

Per part de l’Ajuntament d’Orpesa, la regidor d’Esports, Sonia Bellés, ha agraït tant a la Diputació com al club que “compten amb el nostre municipi per a continuar sumant a aquesta gran aposta per l’esport com a dinamitzador del turisme, teniu tot el nostre respatler i desitgem que la vostra estada en el municipi complisca amb totes les vostres expectatives”.

Cal tindre en compte també que el Torneig de Pretemporada Pablo Herrera és una de les cites més importants del calendari de pretemporada a nivell de cantera.

COMPARTIR