Elena Pastor i Julia López elegides com a noves Reines Falleres de Borriana per a 2020

1106

Elena Pastor Manzano serà la nova Reina Fallera de Borriana per al pròxim exercici de 2020, igual com Julia López Soler que ha sigut triada com a Reina Fallera Infantil de la ciutat.
El Saló de Plens Municipal ha tornat a quedar-se xicotet en l’acte d’Elecció on, després de la votació de les comissions falleres, l’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, els ho ha comunicat directament a les dos joves elegides.
Així, després de dos setmanes d’incertesa i després que dos joves presentaren les seues candidatures a Reina Fallera i unes altres dos ho feren per a representar la ciutat com a Reina Fallera Infantil, els dubtes es van aclarir definitivament quan l’alcaldessa ha despenjat el telèfon en el Saló de Plens per a fer saber primer a Julia López de la falla Club 53, que era la nova Reina Fallera Infantil de Borriana, i pocs segons després a Elena Pastor de la falla Club Ortega, per a informar-la que havia sigut triada per les comissions falleres com la màxima representant de les festes de Sant Josep de 2020.
Tant els exteriors com l’interior de l’Ajuntament de Borriana s’han convertit en un formiguer de gent, la gran majoria d’ells amics, amigues i familiars de les candidates, i molts i moltes representants d’alguna de les 19 comissions falleres de Borriana.
Una vegada conclosa la cerimoniosa votació per part dels presidents i presidentes de cadascuna de les dènou comissions falleres, la presidenta de la Junta Local Fallera, Lluïsa Monferrer i l’alcaldessa de Borriana, rebien el sobre amb el resultat de les votacions realitzades.
Posteriorment, l’alcaldessa ha comunicat per telèfon a les elegides el seu nou càrrec de Reines Falleres de Borriana. Com és habitual, en pronunciar el nom de cadascuna de les joves elegides, ha esclatat l’alegria i la cridòria entre les persones més pròximes a cadascuna de les dos joves triades.
Després de l’anunci, dos vehicles oficials s’han desplaçat als domicilis de les futures Reines Falleres i les han traslladades a l’Ajuntament per a complir amb l’acte de presentació davant les autoritats i davant de la gran família fallera.
Al mes de novembre se celebrarà l’acte oficial de traspàs del regnat de mans de les actuals Reines Falleres, María Zamora Fenollosa i Anne Alòs Palomero.

COMPARTIR