Elena Pastor i Julia López proclamades Reines Falleres de Borriana 2020

819

Elena Pastor i Julia López han sigut proclamades oficialment Reines Falleres de Borriana 2020 en el Ple extraordinari celebrat en el Centre Municipal de Cultura la Mercè.
Després de la intervenció de la secretària municipal que feia constar i donava fe de l’elecció realitzada el proppassat mes de juliol a l’Ajuntament, ha sigut Julia López qui inicialment ha accedit al centre de l’escenari i ha estat rebuda per l’alcaldessa, Maria Josep Safont, i per la regidora de Festes i Presidenta de la Junta Local Fallera, Lluïsa Monferrer.
L’Alcaldessa li ha entregat la placa i el ram de flors protocol·lari que l’acredita com la màxima representant infantil de les pròximes Falles de 2020 i Monferrer li ha imposat la insígnia de la Junta Local Fallera.
Posteriorment, ha sigut el torn de la nova Reina Fallera, Elena Pastor, que ha sigut acollida amb una gran expectació i aplaudiments pels centenars de persones que omplien tant el pati de butaques com bona part de l’entrada de la Casa de la Cultura.
A partir d’aqueix moment, totes dos representants han anat rebent, al costat de l’alcaldessa i de la presidenta de la JLF, les noves representants de les Corts d’Honor, tant major com infantil, i a les Dames de la Ciutat.
Finalment, les representants i presidents de cadascuna de les 19 agrupacions falleres de la ciutat també han pres part en l’acte amb la presentació de cadascuna d’elles a la ciutadania.
L’acte s’ha tancat amb la intervenció de Maria Josep Safont, la qual ha volgut transmetre un missatge d’alegria perquè és el “primer dia gran i important del nou cicle faller”, després que ahir Mar Zamora i Anne Alós foren acomiadades en el Ball especial celebrat en la Llar Fallera, i a qui ha agraït “la manera de portar el nom i donar a conèixer Borriana com ho han fet durant tot l’últim any”.
A més, l’alcaldessa ha animat Elena i Julia perquè des d’avui mateix comencen a “gaudir d’un any que segur que serà irrepetible i que quedarà per sempre en la vostra memòria”.
Ara comença el compte enrere per a un mes de novembre ple d’actes fallers, com ara, la inauguració de l’exposició dels vestits regionals de les Reines Falleres i de les seues Corts d’Honor divendres que ve 8 de novembre a les 19.30 hores, en la sala d’actes de la Caixa Rural.
Posteriorment, s’espera un altre dels moments més especials d’aquest inici del cicle faller, ja que Elena Pastor viurà l’acte de la seua Exaltació el dissabte 16 de novembre a la vesprada, mentre que Julia López podrà gaudir del seu acte d’Exaltació el diumenge 17 de novembre. I encara continuaran els actes fallers amb el ball de les Reines el dia 23 de novembre.

COMPARTIR