Els aficionats de Castelló podràn gaudir del partit Sub-21 Espanya-Montenegro al Castalia

  751

  El president del CD Castelló, Vicente Montesinos, va participar aquest dimecres en la presentació del partit entre Espanya i Montenegro de seleccions sub-21 que acollirà l’Estadi Municipal de Castalia dimarts que ve 10 de setembre (19.45H).
  El Saló de Plens de l’Ajuntament de Castelló va ser l’escenari triat per a la posada de llarg d’aquest esdeveniment de caràcter internacional. El Regidor d’Esports del consistori, Omar Braina, va donar la benvinguda als presents.
  Salvador Gomar, president de la FFCV i President de Futbol no Professional de la RFEF, va recordar amb enyorança totes les ocasions en què la Selecció Espanyola ha visitat Castalia, i també a tots els internacionals que han portat La Roja i s’han format en el CD Castelló o han vestit la albinegra: Planelles, Del Bosque, Saura, Mendieta, Pablo Hernández o Pablo Fornals, entre altres.
  Juan Rubiales, director del Gabinet del President de la RFEF, es va comprometre al fet que «en el termini més breu possible» la Selecció Absoluta Femenina jugarà també una trobada oficial. El president del CD Castelló, Vicente Montesinos, «va recollir el guant» i va reconéixer que, res més saber que la ‘Rojita’ tornaria a*Castalia, va preguntar «per les xiques». «Per a nosaltres seria un gran orgull que la Selecció Absoluta Femenina vinguera també a Castalia, ja que estem molt compromesos amb l’esport femení», va dir el màxim mandatari albinegro. «Els 12.000 ‘orelluts’ podran gaudir en Castalia de la Campiona d’Europa», va afegir Montesinos sobre la visita de la sub-21 dimarts que ve.
  Finalment, l’Alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, va destacar el potencial que té Castelló per a acollir esdeveniments esportius de gran envergadura, com el partit de la Selecció Espanyola davant Montenegro, i més en Castalia, «un estadi del poble de Castelló», va finalitzar.

  COMPARTIR