Els dorsals del C.D. Castellón ja estàn llestos per a la temporada 2018-2019

  378

  Els futbolistes de Sergi Escobar ja han triat els dorsals i el nom que portaran en la zamarra del CD Castelló durant la temporada 2018-19.

  Després de diversos anys en Tercera Divisió, els futbolistes ‘orelluts’ tornaran a portar un número i nom fixos durant tota la temporada. D’aquesta forma, els dorsals es distribuiran de la següent forma: Álvaro Campos i Jesús López, sota la seua condició de porters, portaran l’1 i el 13. Els defenses Luismi Ruiz (2), Paco Regalón (4) i Eneko Satrústegui (5) han optat pels números clàssics de la saga, mentre Carlos Delgado (15) i Ramón Verdú (21) han preferit triar un número més particular.

  Marc Castells (6), Rafa Gálvez (16), Theo García (14) i Juan Antonio Caballero (8) pilotaran el centre del camp amb aquests dorsals, mentre els extrems José Carlos (20), Juanma Acevedo (17), Kilian Morante (7) i Juanjo Gracia (22) desbordaran per banda portant aquests dorsals.

  Finalment, en la davantera Hicham portarà l’11 i els killers albinegros, Cubillas i Máyor, lluiran els clàssics ‘9’ i ‘10’, respectivament.

  Durant els pròxims dies, el CD Castelló informarà sobre quan es podran adquirir les samarretes oficials a la Tienda Hummel Castellón de la Ronda Magdalena, on els aficionats també podran portar-se-les amb el nom i dorsal del seu jugador favorit.

  COMPARTIR