Els dubtes sobre la Covid ajornen la volta de les rutes a l’aeroport de Castelló a meitat de maig

  3258
  Aeroport deCastelló

  El retorn de les rutes regulars a l’aeroport de Castelló es demora. Malgrat que Wizz Air i Ryanair tenien previst iniciar els seus vols a Bucarest i Londres per al 28 d’abril i 1 de maig, respectivament, les dues aerolínies han decidit retardar el començament de les seues operacions en la base aèria de l’aeroport de Castelló. La incertesa sobre l’evolució de la pandèmia i el retard en la vacunació dels ciutadans està provocant que cap programació de vols siga definitiva en data de hui.

  Tant és així que Wizz Air ha fixat per al 2 de juny l’inici dels vols a la capital de Romania mentre que Ryanair ha posposat al 18 de maig reprendre els seus vols a Londres previstos per a l’1 de maig.

  Fonts de Aerocas han explicat que la decisió respon a motius operatius de les aerolínies i que escapen al seu control. Òbviament, des de l’empresa gestora de l’aeroport de Castelló confien en la ràpida volta de les connexions, especialment de cara a aquest estiu, però reconeixen que la incertesa sobre la pandèmia i els alts i baixos en la vacunació és un obstacle per a la recuperació de les connexions aèries.

  La programació de les aerolínies estableix, en data de hui, el retorn de les rutes esmentades el 18 de maig i el 2 de juny. Però Wizz Air també té previstes les connexions amb Katowice, programada per a l’1 de juny; Londres Luton, que començarà el dia 2; Budapest, fixada per al 14 de juny: i Viena, que arrancarà un dia més tard, el 15 de juny, sempre depenent de la conjuntura sanitària i l’evolució de la pandèmia i la vacunació.

  Aquestes connexions de l’aeroport de Castelló estaran operatives, una vegada comencen en la data prevista, fins a març de 2022, en el cas de Ryanair i els seus vols a Londres Standsted. De fet, en la pàgina web de l’aerolínia, els vols amb Castelló passen a tindre tres connexions setmanals durant juliol i octubre d’enguany.

  En el cas dels vols de Wizz Air, les cinc rutes finalitzaran les seues connexions després de l’estiu, concretament entre el 13 de setembre i el 30 d’octubre. La primera a expirar, segons la programació que ara té en la seua pàgina web l’aerolínia hongaresa, és la de Budapest, que conclourà el 13 de setembre. Les rutes amb Bucarest i Londres acabaran el 27 d’octubre mentre que les de Viena i Katowice finalitzaran el 30 d’octubre.

  COMPARTIR