Els usuaris del CRIS ‘entrenen’ amb la pedredra Albinegra

  1362

  El Juvenil B del CFP Castalia ha rebut la visita de les persones usuàries del Centre de Rehabilitació i Integració Social de Creu Roja a l’entrenament de hui.
  La setmana ha arrancat d’una manera diferent per a la Pedrera Albinegra. Amb motiu de continuar amb ‘*Albinegros Solidaris’, el Juvenil B del CFP Castalia ha dedicat part del seu entrenament a un exercici d’inclusió: sense deixar de costat la sessió d’entrenament, els albinegros han rebut amb els braços oberts a les persones usuàries del CRIS -Centre de Rehabilitació i Integració Social- de Creu Roja.
  La sessió d’entrenament ha tingut lloc en Gaetà Huguet, on els usuaris del *CRIS han participat com un més sobre la gespa. Amb aquesta pràctica, la Fundació Albinegra ha volgut conscienciar de la inclusió en l’esport i que el futbol és una bona oportunitat per a estrényer llaços.
  L’activitat de hui dona continuïtat a ‘Albinegros Solidaros’ i, pròximament, acapararà més activitats socials amb la participació de la Pedrera del CD Castelló i la col·laboració del Centre Comercial i d’Oci Estepark.

  COMPARTIR