Els veïns de Benicàssim podran obtindre un abonament reduït per al FIB 2019

602

Aques dilluns, dia 8 de juliol, des del servei d’informació ciutadana ( SIC) de l’ajuntament de Benicàssim, els ciutadans empadronats en la localitat podran optar a aconseguir un abonament reduït per a poder gaudir dels quatre dies del Festival Internacional de Benicàssim, a celebrar els pròxims dies 18 al 22 de juliol.

L’abonament, el cost reduït del qual serà de 110 euros, es podrà sol·licitar a partir del pròxim dilluns i fins al dia 18 o, en el sue defecte, fins a esgotar els abonaments que l’organització ha disposat per als veïns de Benicàssim.

Segons declaracions de l’Alcaldessa, Susana Marqués, “ l’organització del festival, any a any, té la voluntat posar a la disposició dels nostres joves un nombre d’abonaments reduïts “. No obstant això, assegura l’alcaldessa “ mai hi ha hagut problema , a l’hora d’ampliar aquests abonaments, en cas de necessitat “.

Per a la petició, que es podrà realitzar a partir de les 10 del matí, s’haurà d’emplenar un model de sol·licitud en el qual a més deurà aportara el DNI. La compra de l’abonament es realitzarà directament, en la web del festival, mitjançant la introducció del codi promocional atorgat per l’ajuntament de Benicàssim una vegada acceptada la mateixa.
Recordar que els abonaments són personals i intransferibles i el lliurament de polseres es realitzarà els dies previs a la celebració del FIB 2019, en les pròpies taquilles habilitades per a això , en el propi recinte.

COMPARTIR