Enrique Sampedro es ‘centra’ en el I Campus David Cubillas

  849
  cof

  Un dels herois de l’ascens a Segona B ha visitat aquest matí l’I Campus David Cubillas per a recordar el seu passat albinegre.
  El Javier Marquina ha acollit per tercer dia consecutiu a més de cent xiquets i xiquetes amb motiu de la primera edició del Campus David Cubillas. Si ahir va ser el porter i un dels capitans del CD Castelló, Álvaro Campos, qui va visitar les instal·lacions del Grau de Castelló, hui ha sigut el torn de l’ex futbolista del conjunt albinegro, Enrique Sampedro.
  El defensa valencià va formar part d’aquella plantilla de fa dues temporades quan es va aconseguir l’anhelat ascens a Segona B després de set anys en Tercera Divisió. Precisament, Enrique va ser qui va assistir a David Colomer per a anotar el 1-0 davant el Portugalete i encarar l’eliminatòria definitiva. Un centre i un gol que quedaran gravats en la retina de tots els afeccionats del CD Castelló i que, a pesar que Enrique no va continuar aquesta temporada en el conjunt albinegro, els xiquets i xiquetes del campus no han oblidat al futbolista.
  Cal recordar que aquesta temporada Enrique va trepitjar l’Estadi Municipal de Castalia amb la samarreta de l’Ontinyent CF, a més de les ocasions que ha assistit al feu albinegre com a espectador per a animar com un albinegro més.
  L’I Campus David Cubillas, patrocinat per Salut Dental Monfort i gràcies a la col·laboració del Sant Pere, la Diputació de Castelló i el Patronat d’Esports promet més sorpreses en els tres dies restants.

  COMPARTIR