Gandia adjudica el servei d’informació turística de la xarxa d’oficines de turisme

1398

La Junta de Govern celebrada ahir va aprovar l’adjudicació del contracte de serveis consistent en servei d’informació turística de la xarxa d’oficines de turisme de Gandia, suport a la gestió de la qualitat d’oficines de turisme, platges i del municipi de Gandia i assistència a fires, certàmens i esdeveniments de turisme.

Un contracte que després del procés de licitació, al qual es van presentar tres empreses, i les diverses taules de Contractació, ha adjudicat el servei a l’empresa Safor Bellaterra Serveis Sl per dos anys amb possibilitat de pròrroga pel mateix període. El preu de l’adjudicació és de 93.600 euros / any, IVA no inclòs.

Safor Bellaterra Serveis Sl està distingida amb el segell de qualitat SICTED del Ministeri i acredita disposar de dues persones distingides com a Gestor SICTED. Així mateix, entre les millores presentar un planning d’accions perquè totes les empreses que estiguen interessades en la distinció, superen el comité corresponent. Un requisit bàsic exigit en el procés de contractació.

Un altre dels aspectes valorats, ha estat l’experiència en Fires de Turisme a més de proposar el desenvolupament de Fam Trips, destinats a donar a conéixer la ciutat a agències de viatge, touroperadors i prescriptors de viatges per tal d’augmentar el turisme procedent de l’estranger.

Pel que fa a l’adjudicació, el regidor delegat de Contractació, Jose Manuel Prieto ha declarat que “Fa mesos vam anunciar l’inici de l’expedient que ara ha finalitzat amb l’adjudicació a l’empresa Safor Bellaterra Serveis que té segell de qualitat SICTED i que acredita al projecte que té dues persones qualificades de gestors del projecte de qualitat. Aquest govern s’ha proposat treballar en el segell SICTED i cada vegada tenim més establiments reconeguts per la seua tasca per la qualitat que és una de les senyes d’identitat del turisme”. “Nosaltres treballem el turisme tot l’any i una de les formes que el turisme estiga impregnat en la gestió municipal és tenir una excel•lent xarxa d’oficines de turisme, imprescindible per a nosaltres i que aprofundirà en la qualitat de la destinació i en vendre les excel•lències de la nostra ciutat com a destinació turística immillorable”.

COMPARTIR