Gran participació al Marató BP Ciutat de Castelló

  1084

  La Diputació de Castelló ha convertit a la capital de la província en l’epicentre del seu programa ‘Castelló Escenari Esportiu‘ amb el seu suport a la Marató BP Castelló com la prova esportiva de referència en la ciutat. Així, el diputat d’Esports, Luis Martínez, ha comprovat en primera persona el desenvolupament de les proves esportives i ha participat en l’entrega de premis d’este esdeveniment amb què la Diputació impulsa el turisme esportiu en la capital amb una aportació de 25.000 euros en concepte de patrocini.
   
  Tal com ha assegurat el diputat Martínez, “estem davant de la prova referent del calendari esportiu de la capital de la província i la màxima competició del running de Castelló. Consolidem el  Marató com una gran festa de l’esport que cada any atrau a més persones vingudes de més lluny, una excel·lent notícia per al turisme de la ciutat”.
   
  En eixe sentit, Martínez ha recordat que “estem treballant durant tot l’any de la mà dels clubs organitzadors, en este cas amb el Club Running Castelló, en la promoció de les competicions esportives en les fires turístiques especialitzades referents a nivell internacional. Eixa promoció ens està obrint noves oportunitats a l’hora d’anar posicionant esdeveniments com este entre el públic estranger, i enguany en la marató hem notat que eixe coneixement va a més, perquè han vingut prou esportistes procedents de Regne Unit”.
  Cal assenyalar que la Diputació fomenta el benefici turístic d’este tipus de competicions, per a la qual cosa realitza un seguiment detallat amb reunions amb sector turístic, municipis i clubs per a analitzar la percepció de resultats de les proves esportives del calendari anual, especialment les més multitudinàries com és el cas de la marató.
   
  Fer del 2018 l’any de l’esport a Castelló

  La Diputació de Castelló i el seu ambiciós projecte ‘Castelló Escenari Esportiu‘ faran de 2018 l’any de l’esport en la província. Així, el Govern Provincial impulsarà durant 2018 un total de més de 300 competicions esportives de distints rangs i disciplines, entre elles algunes tan destacades com les internacionals ja mencionades.
   
  Este potent calendari esportiu ha contribuït sens dubte a què la província siga triada per a celebrar la Gala Nacional de l’Esport i el Congrés de Periodistes Esportius este mes darrere de la sol·licitud de l’Associació de la Premsa Esportiva de Castelló amb la que col·labora la Diputació.
   
  Cal tindre en compte que del calendari de més de 300 esdeveniments esportius de la Diputació a través de ‘Castelló Escenari Esportiu‘ només un terç són d’àmbit provincial, és a dir, la Diputació ha fet un especial esforç per incloure una majoria de competicions d’àmbit nacional i internacional com ocorre amb el cas de la marató que ha aconseguit, segons el rànquing de la Real Federació Espanyola d’Atletisme (RFEA) la sisena millor marató nacional.

  COMPARTIR