L’Ajuntament inverteix més de 468.000 euros a fer més eficient la il·luminació de Castalia

  808

  Els regidors d’Obres i Esports assisteixen a la recepció de les obres de substitució de les lluminàries de l’estadi municipal

  Les obres de substitució de les lluminàries de les quatre torres de l’Estadi Municipal de Castalia ja han acabat, aconseguint el doble de il·luminància mitja horitzontal en la zona de joc, amb una potència instal·lada (kw) d’aproximadament la meitat. A més, s’estima que aquesta intervenció permetrà reduir en un 50% tant les emissions de CO₂ com la despesa de la factura elèctrica generada en aquesta instal·lació esportiva municipal.

  Els regidors d’Obres i Esports de l’Ajuntament de Castelló, Rafa Simó, i Omar Braina, respectivament, han assistit hui a la recepció de les obres al costat de tècnics municipals. Es tracta d’uns treballs realitzats en les últimes setmanes que han suposat una inversió per part del consistori de 468.371 euros i que, a més de la substitució de l’enllumenat en les quatre torres, han millorat la instal·lació elèctrica de tot el recinte esportiu, substituint per complet el quadre general de baixa tensió.

  És una intervenció d’acord amb les nombroses actuacions de manteniment i millora en l’Estadi Municipal de Castalia desenvolupades durant el 2019, entre les quals destaquen “la reparació de la graderia en els gols nord i sud, i la reforma de les condícies de la graderia de preferència”, segons ha detallat el regidor Simó. Projectes que “milloren les condicions de la instal·lació esportiva municipal”, segons ha apuntat Braina.

  COMPARTIR