Info entrades CE Sabadell – CD Castelló

    1272

    Cada vegada mancada menys per a veure el debut del CD Castelló en Lliga. El nostre equip torna a la competició oficial amb energies renovades, i amb l’objectiu de brindar triomfs a l’afició. La temporada 2019-20 començarà en la Nova *Creu Alta, on el CD Castelló s’enfrontarà al CE Sabadell, club que ha posat a la disposició del CD Castelló un total de 500 entrades.
    Els afeccionats menors de 7 anys tindran entrada gratuïta al partit, mentre que hi haurà un total de 100 entrades a un preu de 5€ per a edats compreses entre 8-17 anys; i 400 entrades a 15 € per a adults (de 18 anys d’ara en avant). A més, el CD Castelló atorga un dret preferent a les seues abonades i abonats perquè tinguen prioritat a l’hora de traure les seues entrades.
    Tots els abonats i abonades que desitgen traure entrades podran passar per la Llotja VIP de *Castalia de dilluns a divendres de 10 a 14:00h i de 16 a 19:00h, mentre que els no abonats hauran d’esperar-se al divendres, amb el mateix horari, per a poder traure les seues entrades, si queden disponibles. Les entrades són nominals, i només es podrà realitzar la compra en metàl·lic i presentant el DNI.

    COMPARTIR