Jorge Veintimilla, nou jugador del CD Castelló

    1147

    Continua prenent forma la nova plantilla del CD Castelló per a la temporada 2019-2020, de nou en Segona Divisió B. El CD Castelló ha arribat a un acord amb Jorge Veintimilla per a incorporar-se al primer equip albinegro les pròximes dues temporades.
    Jorge Veintimilla Martínez (Villar del Arzobispo, València, 12 d’abril de 2000) és un jove jugador per a la banda dreta que pot actuar tant com lateral com d’extrem. Format en les categories inferiors del Llevant UD, Veintimilla va arribar a debutar amb l’Atlètic Llevant UD en la temporada 2017-18. Aquesta última campanya, Veintimilla ha militat en el CF Torre Levante, alternant entre el primer equip de Tercera Divisió i el Juvenil de Divisió d’Honor.
    Un ‘orellut’ que coneix bé al nou jugador albinegro per haver coincidit en la Selecció Valenciana és el seu nou company de vestuari, Álex Ligero, qui defineix a Jorge Veintimilla com “un lateral amb molt de recorregut i que segur que, quan tinga l’oportunitat, mostrarà el seu millor futbol. És un jugador amb molta projecció”, diu el jugador del Grau.

    COMPARTIR