José Martí recolza des de Segorb les festes tradicionals de la província

580

El president de la Diputació de Castelló, José Martí, ha reiterat el seu suport a les manifestacions festives de la província des de la internacionalment coneguda Entrada de Bous i Cavalls de Segorbe. Aquesta és, de fet, la seua tercera visita a la capital de l’Alt Palància en una setmana, una mostra més de que aquest equip de govern «estem al costat de les nostres tradicions». En aquest sentit, Martí, que ha estat acompanyat pel diputat de Cooperació i Concertació Municipal, Ximo Huguet, per la diputada d’Esports i Memòria Històrica, Tania Baños, i per l’alcaldessa de la localitat, Mari Carmen Climent, ha recordat que la institució provincial, a través del Patronat Provincial de Turisme, ha destinat 12.900 euros per a la promoció d’aquestes festivitats.

«Les nostres festes formen part de la nostra identitat com a poble, no ho hem d’oblidar, per això hem de cuidar-les i difondre-les perquè no acaben convertint-se en un record». Per això, ha dit, «una de les línies estratègiques de Turisme serà donar suport a les nostres festivitats», perquè «val la pena parlar del nostre patrimoni cultural i perquè són una gran font d’oportunitats per a la gent dels pobles, sobretot per als de l’interior».

71.000 EUROS EN AJUDES
Respecte a les ajudes, el president ha destacat que la línia de subvencions per a la promoció d’esdeveniments d’interés turístic ha arribat enguany a 17 municipis de la província amb una assignació de 71.000 euros. Per a Martí, aquesta ajuda «no solament pretén augmentar la qualitat dels actes sinó també incrementar la promoció de les activitats».

Esdeveniments com la Festa de la Carxofa de Benicarló, la Festa del Rotllo de l’Alcora, la Fira de Nules i les festes patronals de Peníscola han comptat enguany amb la col·laboració econòmica de la Diputació.

COMPARTIR