José Martí rep als Templers de Castelló

737

El president de la Diputació, José Martí, ha rebut a una representació de l’Associació Templers de Castelló, integrada pel Mariscal dels templers, Santi López, i per l’assessor del president dels templers, Vicente Cornelles. Ha sigut una visita de cortesia en la qual els representants de l’associació han transmés a Martí la seua invitació per al sopar de la gala de nomenament de Templer 2020, que recaurà sobre el director de la Banda de Música de Castelló, Marcel Ortega. Segons ha explicat Cornelles, “la invitació a Martí és com a president de la Diputació i com a integrant del grup de bisbes del tram templer del Pregó de la Magdalena, representant la figura del bisbe d’Osca, Vidal Canelles”.

Durant la trobada, els representants de l’associació templera han plantejat al president de la Diputació la importància de posar en valor a la província de Castelló com a Territori Templer, per ser una de les províncies que compta amb un major nombre de vestigis templers en la península ibèrica i a Europa, una circumstància que pot ajudar a dinamitzar el territori cultural, històrica i econòmicament. Els representants de l’Associació Templers de Castelló consideren que aquestes iniciatives també contribuiran a la lluita contra la despoblació.

Finalment, en la reunió es va parlar de la Trobada Internacional Templera Memorial Jordi Pau Casp, que se celebrarà a Peníscola el mes vinent d’abril.

COMPARTIR