La Càmper Àrea d’Alacant reb 1.620 pernoctacions en tres mesos

1339

El Patronat Municipal de Turisme i platges, que dirigix la socialista Eva Montesinos, informa que en els primers tres mesos i mig de funcionament de la Camper Àrea impulsada per l’Ajuntament d’Alacant i Situada en l’avinguda Costa Blanca 141 de la platja de Sant Joan Ha rebut un total d’1.620 pernoctacions de caravanes, amb una mitjana de 12 a 15 per dia.

L’edil de Turisme ressalta que “amb l’obertura d’este espai, l’Ajuntament d’Alacant ha atés una de les reivindicacions històriques de nombrosos col·lectius d’autocaravanes en l’àmbit autonòmic i nacional, donant servici a un ampli palmito de perfils turístics”.

Segons les dades dels primers mesos el perfil de les persones que han pernoctat en la Camper Àrea són en un 74% estrangeres, i per nacionalitats destaquen els alemanys, holandesos i francesos, entre altres.
 
Les autocaravanes que trien Alacant com a destí poden romandre estacionades en esta àrea un màxim de 48 hores, tal com marca el decret del Consell que regula els recintes de pernocta en trànsit per a autocaravanes a la Comunitat Valenciana. La instal·lació romandrà oberta les 24 hores durant els 365 dies, amb un preu del pàrquing per dia són de 8 euros més IVA.
 
El nou servici per a autocaravanistas es basa en les línies d’actuació que es duen a terme des de l’àrea de Turisme que dirigix l’edil Montesinos la qual ha destacat que s’ha creat estes instal·lacions per a continuar impulsant accions de desestacionalització en la platja de Sant Joan, i la seua actual ubicació respon a l’interés de l’Ajuntament a generar una major activitat econòmica durant tot l’any en esta zona.

Des de l’Ajuntament s’ha impulsat esta àrea de més de 5.300 m’amb2 l’objectiu de regular l’estacionament d’autocaravanes que s’ha produït fins a la data de forma desordenada a causa de la falta d’instal·lacions adequades. Les noves instal·lacions compten amb personal per a atendre el públic de forma presencial en horari laboral, de 9.00 a 13.00 hores i de 16.00 a 20.00 hores i els usuaris disposen d’un telèfon d’assistència 24 hores al dia de Dilluns A Diumenge.

La Camper Àrea està ubicada a escassos metres de la línia TRAM, dotada amb presa elèctrica, pavellons per a servicis dels usuaris ( WCs, lavabos i dutxes accessibles), punt d’informació i control d’accés, així com una zona de servicis amb dos places d’estacionament addicionals per al subministrament d’aigua potable i possibilitat de buidatge d’aigües grises, enllumenat públic amb il·luminació led i zones enjardinades amb reg per goteig.Un gran percentatge dels persones que visiten esta classe d’espais vénen recomanades per altres usuaris que pugen la seua experiència a les xarxes socials, verdader vehicle de difusió que servix de reclam en estos països d’origen, segons han comentat responsables de l’empresa del Camper Àrea.

COMPARTIR