La carretera CV-12 estarà tallada la setmana que ve a causa de les obres de millora

1368

El dimarts 25 de juny comencen les obres de millora de la carretera CV-12 des de Morella fins a Ares, la qual cosa ocasionarà talls al trànsit. Així, els treballs comencen des de Morella, de manera que durant la primera fase estarà tallat des de l’encreuament de la carretera N-232 fins al del camí de la Vega del Moll.

Cal explicar que l’ajuntament de Morella informarà de les novetats que afecten al trànsit a través dels diferents canals d’informació a mesura que avancen les obres. A més, es coordinarà amb l’empresa executora i les explotacions agrícoles i ramaderes per minimitzar l’afecció de l’actuació en el desenvolupament de les activitats d’aquestes.

Aquesta actuació consisteix en la rehabilitació del ferm i millora de la seguretat viària en la carretera CV-12 anirà des de Morella fins al punt quilomètric 23,850 d’Ares. D’aquesta manera, els treballs estan centrats en el canvi de la senyalització, així com el condicionament de cunetes, dues capes d’aglomerat asfàltic i l’augment de la seguretat per a les motos i l’adaptació a l’ús hivernal d’aquesta carretera. Així, la inversió per a l’actuació és de 5.330.763,31 euros i s’allargaran durant els mesos de juny i juliol, pararan durant el mes d’agost i es reprendran al setembre fins a finalitzar l’obra.

Cal recordar que la CV-12 és una carretera que vertebra gran part de la comarca dels Ports i passa, majoritàriament, pel terme municipal de Morella amb accessos a finques i explotacions. Així, es tracta d’una infraestructura amb molt de trànsit pesat, la qual actualment no està en condicions necessàries per a aquesta activitat.

El regidor de Desenvolupament Rural, Joel Pascual, ha destacat que “l’actuació de millora en la carretera CV-12 és molt important per a millorar la comunicació amb les comarques de l’interior i tindre aquestes infraestructures amb bon estat”. L’edil ha explicat que “els talls de trànsit es faran per trams començant la primera setmana des de la nacional fins a l’encreuament amb el camí de la Vega del Moll, i aquest no es veurà afectat”. Joel ha afegit que “existeix la possibilitat que al final de la setmana canvie aquesta situació segons avancen les obres, de manera que informarem els veïns i veïnes dels canvis que puga haver-hi”.

COMPARTIR