La ciutat de Morella obre les sales d’exposicions a noves propostes culturals

428

Morella inicia un cicle de propostes per a omplir les sales de la ciutat durant els anys 2019 i 2020 en una nova edició de Vols exposar a Morella? Aquesta és una iniciativa que pretén que l’activitat cultural a la ciutat siga més intensa i variada en uns espais molt visitats dins del nucli històric de la ciutat. A més, es tracta de tindre un contingut cultural continuat amb una àmplia oferta d’exposicions durant tot l’any.

Vols exposar a Morella? ompli de contingut la Sala del Justícia, la Sala del Consell i la Llotja a l’ajuntament, les Torres de Sant Miquel i el Convent de Sant Francesc. Aquesta és una iniciativa que va sorgir a l’any 2017 i va tindre molta acceptació amb diferents exposicions durant els últims anys.

Així, la regidora de Cultura, Rocío Querol, ha destacat que “aquesta iniciativa va funcionar molt bé durant la primera edició, ja que és una manera de donar un ús continuat a les sales d’exposicions de Morella i que els i les artistes mostren les seues obres de diferents temàtiques i estils”. L’edil ha explicat que “la idea va sorgir quan molta gent preguntava per la possibilitat d’exposar a Morella i vam decidir obrir les sales a totes les persones interessades a mostrar la seua obra”. Rocío ha recordat que “moltes exposicions s’han realitzat a partir d’aquesta iniciativa com han sigut exposicions de pintura, fotografia, de manera més habitual, així com altres de cartografia o de costura amb un contingut molt variat”.

Les propostes culturals s’han d’enviar al mail de l’ajuntament, ajuntament@morella.net, o directament portar-les a les oficines municipals on les avaluaran. Cal recordar que fins ara les sales d’exposicions de Morella albergaven exposicions organitzades per l’ajuntament o de diferents associacions. A més, també s’utilitzen per a presentacions de llibres, reunions i conferències, entre altres activitats, que són totalment compatibles amb la realització d’exposicions durant tot l’any.

COMPARTIR