La ciutat mexicana de Puebla busca establir llaços amb Cullera

44917

La celebració estos dies del Medusa Sunbeach Festival per primera vegada en la ciutat mexicana de Puebla ha portat a l’ajuntament de la ciutat asteca a buscar l’establiment de llaços amb Cullera, municipi originari de l’esdeveniment musical.

L’alcalde de Cullera, Jordi Mayor, ha viatjat fins a terres mexicanes amb l’expedició del Medusa i ha sigut convidat pel Govern de Puebla a una sèrie de reunions amb les quals els mexicans pretenen activar un protocol d’amistat amb el municipi espanyol, basat en intercanvis culturals, fonamentalment relacionats amb la música.

Mayor s’ha entrevistat amb els responsables del Govern Municipal de Puebla, els qui li han traslladat la seua intenció que ambdues ciutats puguen, en un futur proper, estretar llaços.

«Ens ha sorprés positivament que en Puebla es coneix la marca Cullera gràcies a la projecció internacional que ens dóna el Medusa», ha indicat Jordi Mayor, qui a més ha constatat altres vincles com el fet que Pobla també compte amb una banda de música de prestigi.

La màxima autoritat cullerenca i responsables del Medusa s’han reunit amb la directora de Relacions Públiques i Internacionals de la Presidència Municipal, María Elena Páez; el director de Competitivitat, Antonio López i el secretari de Turisme, Alejandro Cañedo.

Està previst, a més, que el primer edil cullerenc s’entreviste amb el governador de l’Estat de Puebla, José Antonio Gali. «Per a un municipi com Cullera, que una ciutat i un estat d’esta envergadura es fixen en nosaltres és tot un honor», ha significat Mayor.

Intercanvi d’experiències

L’Estat de Puebla és un dels més importants i desenvolupats de Mèxic. Amb quasi sis milions d’habitants, un dels seus principals sectors econòmics és la indústria manufacturera. La ciutat de Puebla, a més, ha apostat en els últims anys per l’expansió turística a través de plans estratègics i alberga la factoria de Wolkswagen més important de la marca fora del continent europeu.

Un altre dels punts tractats en la reunió amb les autoritats municipals és l’intercanvi d’experiències en la gestió del turisme així com d’informació turística entre tots dos municipis, ha destacat el primer edil.

COMPARTIR