La Diputació ajudarà a reparar els danys que les fortes pluges han causat en diferents municipis de la província

453

La Diputació ajudarà a reparar els danys que les fortes pluges han causat en diferents municipis de la província

La presidenta en funcions de la Diputació Provincial, Patricia Puerta, s’ha posat en contacte al llarg del dia de hui amb els alcaldes i alcaldesses de les localitats més afectades per les fortes pluges que s’han registrat aquest matí en el nord de la província de Castelló. Puerta ha posat a la disposició dels ajuntaments els mitjans tècnics i humans de què disposa el Consorci Provincial de Bombers per a ajudar-los en la reparació dels danys causats per l’aigua.

Santa Magdalena de Polpís, Benicarló, Peníscola i Càlig són quatre les quatre localitats del Baix Maestrat on més ha plogut, entre 40 i 60 litres per metre quadrat en poc més de mitja hora, la qual cosa ha provocat grans acumulacions d’aigua que han danyat, sobretot, nombrosos camins rurals.

Patricia Puerta ha explicat que els primers edils faran arribar una valoració de danys a la corporació provincial com més prompte els siga possible però “a partir de demà mateix ja enviarem un equip per a valorar els desperfectes in situ així com maquinària per a eliminar obstacles i arreglar els desperfectes en els vials”. “El nostre objectiu és que la situació torne a la normalitat al més prompte possible” ha afegit la presidenta en funcions.

L’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) ha decretat el nivell groc d’alerta per pluges a la província de Castelló per a hui dimarts 20 i demà dimecres 21 d’agost. De fet, aquesta vesprada la pluja s’ha concentrat a l’interior sud de la província, a la comarca de l’Alt Palància, on s’han registrat fins a 46,1 litres en localitats com El Toro.


La Diputación ayudará a reparar los daños que las fuertes lluvias han causado en diferentes municipios de la provincia

La presidenta en funciones de la Diputación Provincial, Patricia Puerta, se ha puesto en contacto a lo largo del día de hoy con los alcaldes y alcaldesas de las localidades más afectadas por las fuertes lluvias que se han registrado esta mañana en el norte de la provincia de Castellón. Puerta ha puesto a disposición de los ayuntamientos los medios técnicos y humanos de que dispone el Consorcio Provincial de Bomberos para ayudarles en la reparación de los daños causados por el agua.
Santa Magdalena de Pulpis, Benicarló, Peñíscola y Càlig son cuatro las cuatro localidades del Baix Maestrat donde más ha llovido, entre 40 y 60 litros por metro cuadrado en poco más de media hora, lo que ha provocado grandes acumulaciones de agua que han dañado, sobre todo, numerosos caminos rurales.

Patricia Puerta ha explicado que los primeros ediles harán llegar una valoración de daños a la corporación provincial en cuanto les sea posible pero “a partir de mañana mismo ya vamos a enviar un equipo para ver los desperfectos in situ así como maquinaria para eliminar obstáculos y arreglar los desperfectos en los viales”. “Nuestro objetivo es que la situación vuelva a la normalidad lo antes posible” ha añadido la presidenta en funciones.

La Agencia Estatal de Meteorología (AEMET) ha decretado el nivel amarillo de alerta por lluvias en la provincia de Castellón para hoy martes 20 y mañana miércoles 21 de agosto. De hecho, esta tarde la lluvia se ha concentrado en el interior sur de la provincia, en la comarca del Alto Palancia, donde se han registrado hasta 46,1 litros en localidades como El Toro.

COMPARTIR