La Diputació d’Alacant acorda col·laborar amb la Fundació Conexus per a augmentar la presència de la província a Madrid

1081

El president de la Diputació d’Alacant, Cèsar Sánchez, s’ha reunit esta vesprada amb el president de la Fundació Conexus Madrid-Comunitat Valenciana, Manuel Broseta, per a establir vies de col·laboració que permeten a la província d’Alacant tindre més veu en la capital d’Espanya.

“Des de la Diputació treballem perquè la província d’Alacant tinga major presència a Madrid i creiem que la col·laboració amb entitats com Conexus poden contribuir a eixe objetiu”, ha indicat Sánchez, el qual ha anunciat, en este sentit, que “el Govern Provincial pretén sumar-se a activitats de Conexus, perquè com a institució provincial que representa al territori de la província d’Alacant creiem que hem de servir, també, com a nexe d’unió entre els interessos de la província d’Alacant i del conjunt d’Espanya”.

Així mateix, el president ha destacat que Conexus, organització empresarial sense ànim de lucre, l’objectiu del qual és estretir els llaços econòmics, socials i culturals entre Madrid i la Comunitat Valenciana, és un gran exemple del paper que ha de jugar la societat civil. “Es molt important que existisca una plataforma civil i empresarial que representa els interessos dels ciutadans d’Alacant, Castelló i València tan potent a Madrid, realitzant una labor excepcional per a donar veu a la nostra comunitat i actuar de nexe d’unió dels interessos de la nostra terra amb El Govern i amb la resta d’institucions de la capital d’Espanya”, hi ha assenyalat.

Per la seua banda, Broseta ha agraït l’interés mostrat pel president de la Diputació per l’activitat que realitza l’entitat. “Per a nosaltres com a societat civil de la Comunitat Valenciana a Madrid el pes d’Alacant és molt important i estem treballant perquè esta província tinga més pes en la nostra organització, per la qual cosa poder comptar amb el suport i la col·laboració de la Diputació en un futur podem seria fonamental”, ha indicat.

COMPARTIR