La Diputació d’Alacant destina 430.000€ per a impulsar activitats culturals en els municipis de la província

1482

La Diputació d’Alacant invertirà enguany prop de 430.000 euros en el desenvolupament, foment i difusió de la cultura en la província a través d’un ambiciós programa d’ajudes destinat a la realització d’activitats culturals, musicals i escèniques.

El Butlletí Oficial de la província ha publicat esta setmana les bases d’esta convocatòria, dirigida a tots els municipis del territori i destinada a sufragar els costos d’esdeveniments realitzats entre l’1 d’octubre del 2017 i el 30 de setembre del 2018.

Entre les activitats que seran objecte de subvenció es troben l’organització d’actuacions musicals, festivals, certàmens, fires, concursos, homenatges, exposicions, congressos o simposis, així com el disseny, maquetació, edició, impressió i reproducció de llibres i revistes, CD’s, DVD’s o qualsevol altra publicació en suport paper o digital, d’accés gratuït per al públic.

El diputat responsable de l’àrea, Cèsar August Asencio, ha destacat que “este important muntant econòmic té com a objectiu fomentar i acostar la cultura als ciutadans dels 141 municipis que conformen la nostra província, perquè tots els alacantins puguen disfrutar d’una programació variada i de qualitat al llarg de tot l’any”.

El termini de presentació de sol·licituds s’obrirà el dia 6 de gener i es prolongarà fins al pròxim 5 de febrer. Les mateixes hauran d’entregar-se en el Registre General de la Diputació, ubicat en el carrer Tucumán, núm.8 d’Alacant.

COMPARTIR