La Diputació de Castelló fomenta ‘el talent i la motivació’ com a valors de futur per a la província

  1073

  El president de la Diputació de Castelló, Javier Moliner, ha posat en valor el treball que realitza el Govern Provincial per a fomentar el talent, l’excel·lència i la innovació per a sumar competitivitat i oportunitats a Castelló. Ha sigut amb motiu de la gala d’entrega dels Premis a l’Exportació, el Turisme i el Guardó ACCORD de la Cambra de Comerç de Castelló en la que la Diputació ha rebut un reconeixement pel treball que realitza a favor del turisme provincial. Allí, i després d’entregar diversos reconeixements a empreses de la província, el president ha fet insistència en què “la societat de Castelló demostra hui una vegada més que som per naturalesa, per esperit i caràcter emprenedors i aprofitem les oportunitats que se’ns donen”.

  En eixe sentit, Moliner ha assegurat que “un territori que és capaç de transformar el talent de la seua gent en valor per al territori és molt més competitiu que la resta, i estem en un moment en què els territoris també competixen entre ells per a ser nodes d’atracció d’inversions o d’oportunitats empresarials. No tenim millor actiu en la nostra província que el talent de la nostra gent, i convertir això en un valor per a ser més competitivos.Motivamos el talent i la innovació com a font de noves oportunitats de futur per a la nostra província”.

  “Quant al reconeixement rebut per la Diputació i el seu Patronat Provincial de Turisme, Moliner ha agraït el premi al jurat dels premis “per pensar en nosaltres per a distingir-nos. Sap bé la Cambra i la seua presidenta que som fidels col·laboradors junt amb tots els actors del sector turístic per fer d’esta terra un lloc on cada dia puga vindre més gent i aconseguir, com crec que estem fent, que qui vinga a visitar-nos vinga més satisfet de la visita a la província de Castelló”.

  Felicitacions per una Cambra de Comerç ‘reinventada’

  Moliner ha felicitat a més a la presidenta de la Cambra de Comerç de Castelló, Mª Dolores Guillamón, “per la seua reelecció i per la reinvenció de la Cambra. Per haver sabut entendre que en un moment en què pareixia que tot estava en crisi i que les institucions no tenien un altre camí que afonar-se d’una forma controlada, haver sabut trobar un espai d’utilitat com el que hui estem veient en este espai per a la Cambra de Comerç. Quelcom que no era fàcil d’aconseguir, però que amb satisfacció hui pot comprovar no sols com revalida la seua presidència sinó com el teixit empresarial i en general la societat de Castelló entén esta casa com un pilar fonamental sobre el qual poden assentar-se gran part de les il·lusions que Castelló haja de planificar en un futur”.

  Administracions útils al territori i les seues oportunitats

  Quant al paper de les administracions i del Govern Provincial, Moliner hi ha assenyalat que “tenim la responsabilitat de contribuir a crear un ecosistema en què l’espècie empresarial trobe el seu hàbitat més natural i confortable per al seu desenrotllament. No tenim una altra missió que posar-ho fàcil, que assentar les bases perquè ni una gota d’eixe talent es malbaratament per no poder-se implementar en la nostra terra, i crec que a eixa missió ens dediquem des de la humilitat d’una institució com la Diputació, però amb la clara convicció que estem en el millor territori per a poder treballar en eixa direcció”.

  La major espenta al turisme provincial amb 5,4 milions

  El premi arreplegat esta vesprada pel president Moliner reconeix el treball que està fent la Diputació de Castelló per donar una espenta decisiva al turisme provincial este 2018 al dedicar-li un pressupost rècord de 5.384.600 euros. Així, El Govern Provincial plasma en els seus comptes anuals la prioritat estratègica marcada per Moliner pel turisme com a motor generador de noves oportunitats econòmiques i de desenrotllament en els municipis de la província. Tant és així que des de 2012 a 2018 ha incrementat el seu pressupost per a la promoció turística en un 141%.

  COMPARTIR