La Diputació de Castelló ofereix la mostra ‘Flashes Deportivos’ fins el 2 de març

1354

El hall del Palau Provincial de la Diputació es vist d’esport des de hui i fins a divendres que ve, 2 de març, a través de l’exposició ‘Flashes Deportivos‘ de l’Associació de Premsa Esportiva. El president de la Diputació, Javier Moliner, ha inaugurat esta mostra d’instantànies esportives com a part del suport del Govern Provincial a la programació d’activitats previstes amb motiu de la celebració a Castelló de la Gala Nacional de l’Esport i el Congrés de Periodistes Esportius que tindrà lloc la setmana que ve a Castelló.

Moliner ha felicitat “a tots els que heu participat i a l’Associació de la Premsa Esportiva per impulsar esta iniciativa com a preàmbul a la gran cita nacional de l’esport a Castelló”.

En eixe sentit, el president ha fet insistència en què “esta exposició arriba per a sumar valor, talent i arguments al gran any de Castelló, escenari esportiu. Este és l’any que consolidem l’aposta internacional de la nostra terra, tant en quantitat, amb més de 400 esdeveniments durant tot l’any, com en qualitat, amb els millors campionats del món com poden ser el Campionat d’Espanya de ciclisme, el mundial de motocross o el mundial de trail running”.

Per la seua banda la presidenta de l’Associació de Premsa Esportiva, Violant Peris, ha explicat que “en esta exposició arrepleguem alguns dels moments més importants de l’esport provincial amb el talent dels nostres professionals i li diem a l’esport nacional que esta és una terra de grans esportistes i de grans clubs esportius”.

Fer del 2018 l’any de l’esport a Castelló

La Diputació de Castelló i el seu ambiciós projecte ‘Castelló Escenari Esportiu‘ faran de 2018 l’any de l’esport en la província. Així, El Govern Provincial impulsarà durant 2018 un total de més de 300 competicions esportives de distints rangs i disciplines, entre elles algunes tan destacades com les internacionals ja mencionades.

COMPARTIR