La Diputació de Castelló organitza un showcooking en FITUR 2020 amb productes de Castelló Ruta de Sabor

1809

La Diputació de Castelló ha organitzat un showcooking molt especial en FITUR 2020 per al dijous de 23 de gener, l’objectiu del qual és que els productes de Castelló Ruta de Sabor tinguen el màxim protagonisme. Es tracta d’una acció que serà a càrrec del col·lectiu ‘8 Xefs, 8 Plats’, que va nàixer per a posar en valor els productes de les huit comarques de la província de Castelló. Aquests virtuosos de la cuina realitzaran en la fira internacional de Madrid un homenatge a la tradicional ‘coca’ maridant en forma de tapa una combinació selecta del millor dels productes de Castelló Ruta de Sabor, amb sis elaboracions diferents que estan cridades a fer les delícies del públic assistent.
La diputada provincial de Turisme, Virginia Martí, ha assenyalat que “aquest showccoking, cent per cent Castelló, és conseqüent amb el nostre missatge que pretenem mostrar en FITUR un territori atractiu, ple d’històries, sabors, aventures i experiències, en una província única”. Sobre aquest tema, ha afegit que “hui dia, els sabors són de vital importància perquè el turisme gastronòmic cada dia té més seguidors i és evident que en aquest apartat la província de Castelló compta amb un gran potencial que per a molts públics encara està per descobrir”.
La demostració es realitzarà en FITUR 2020 després de la signatura de l’adhesió oficial de la província de Castelló al projecte l’Exquisit Mediterrani, amb la qual “la Diputació vol que els productes típics de la nostra terra gaudisquen de la major difusió possible”.
Del Grup ‘8 Xefs, 8 Plats’ formen part Emilio Miralles, de Restaurant Al d’Emilio de Vila-real; Asier Manzano, de Restaurant el Vasco de Vila-real; Modest Fabregat, de Restaurant Serra d’*Irta i xef executiu del Casino Antic de Castelló; Fernando Molina, de Restaurant La Cuina de Fernando de Castello; Javier Simón, de Hotel Martín el Humano de Segorbe; Carlos Gutiérrez, de Restaurant Casa Roque de Morella; Balbina Cano, de Restaurant Casa Rabitas de Nules; Ana García, cap de sala en l’Hotel Martín el Humano de Segorbe i els sommeliers David Remolar i José Vicente Giménez. David Remolar és president de la Federació de Sumillers de la Comunitat Valenciana i José Vicente Giménez exerceix la seua labor professional a l’Hotel Voramar de Benicàssim.

COMPARTIR